Job i Ungdomsskolen

Vil du gerne arbejde i Ungdomsskolen, findes der mange forskellige muligheder.

Ungdomsskolen har omkring 110 medarbejdere ansat på fuldtid. Dertil kommer ca. 200 timelærere, der underviser om eftermiddagen eller aftenen på et af vores 400 forskellige fritidshold. Timelærerne er lærere, studerende, ingeniører, konservatorieuddannede og meget andet. Fællesnævneren for medarbejdergruppen er, at de brænder for deres fag og for at arbejde med unge. 

Når vi har en ledig fuldtidsstilling, slår vi den op på Københavns Kommunes jobportal, hvor du kan få overblik over aktuelle ledige stillinger i Ungdomsskolen. 

Hvis du vil undervise på et nyt eller eksisterende hold i fritidsundervisningen, kan du skrive til almen.ungdomsskolen@kk.dk. Vedhæft dit CV og beskriv hvilke hold eller fag, du gerne vil undervise i samt din erfaring med at undervise unge. 

Du kan også følge ungdomsskolen på LinkedIn, hvor vi løbende informerer om ledige stillinger og deler anden information om Ungdomsskolen og vores arbejde.

Opgave eller praktik?

Er du nysgerrig på Ungdomsskolen og skal du eksempelvis skrive en større opgave ifm. dine studier, er du meget velkommen til at kontakte os med spørgsmål om fx. data eller relevante problemformuleringer.  Vi hjælper, så godt vi kan.