Log ind

Alt om knallert

Drømmer du om et knallertkørekort? Vi har oprettet en lang række nye førstehjælpskurser, så du kan blive klar til din første tur.

Du må starte i Ungdomsskolens knallertkøreskole når du er 14 ½ år. 

Tilmelding

Det første du skal gøre er at tilmelde dig et førstehjælpskursus her på hjemmesiden. Se alle hold.  Du er tilmeldt, når du har betalt 500 kr. Når du har gennemført førstehjælpskurset, vil du blive indkaldt til knallertkøreskolen. Møder du ikke til undervisning, vil du ikke få refunderet beløbet. 

For at bestå prøven til knallertkørekort skal du: 

  • Have gennemført et førstehjælpskursus på 8 timer
  • Fulgt undervisning i knallertkøreskolen 30 lektioner
  • Bestået en teoriprøve og en praktisk prøve 

Læs mere om reglerne for knallert hos Rådet for Sikker Trafik

I Ungdomsskolen planlægger vi undervisningen så den veksler mellem teori og praksis. Vi har dygtige instruktører, der tilrettelægger undervisningen specielt til unge. 
Du kan vælge mellem hold der foregår i weekenden eller på hverdage, og du skal være opmærksom på, at der er mødepligt til undervisningen. 

Hvis du har spørgsmål, kan du ringe til Charlotte Wendelbo på telefon 4015 3429. Hun kan træffes man-tors kl. 10-15, samt fredag kl. 10-13.

Hvis du er ordblind eller har andre forhold vi skal tage højde for i undervisningen, bedes du også skrive til Charlotte på ah57@kk.dk