Log ind

Alt om knallert

Drømmer du om et knallertkørekort? Vi har oprettet en lang række nye førstehjælpskurser, så du kan blive klar til din første tur.

Det er i øjeblikket ikke muligt at afholde kurser på grund af coronarestriktioner, men hvis du tilmelder dig ventelisten til holdet førstehjælp, vil du blive tilbudt et kursus, så snart det er muligt at starte undervisningen igen. Alle pladser besættes efter først til mølle.

Du må køre knallert, når:

  • Du er fyldt 15 år
  • Har gennemført et førstehjælpskursus på 8 timer
  • Fulgt undervisning i knallertkøreskolen 30 lektioner
  • Bestået en teoriprøve og en praktisk prøve 

Du må starte på førstehjælpskurset, når du er 14½ år.

Læs mere om reglerne for knallert hos Rådet for Sikker Trafik

I ungdomsskolen planlægger vi undervisningen så den veksler mellem teori og praksis. Vi har dygtige instruktører, der tilrettelægger undervisningen specielt til unge. 
Du kan vælge mellem hold der foregår i weekenden eller på hverdage, og du skal være opmærksom på, at der er mødepligt til undervisningen. 

Tilmelding

Du tilmelder dig et førstehjælpskursus her på hjemmesiden.  Du er først tilmeldt, når du har betalt 500 kr. (Du skal ikke betale for at blive tilmeldt ventelisten, men først når du bliver tilbudt plads på et kursus). Møder du ikke til undervisning, vil du ikke få refunderet beløbet. Når du har gennemført førstehjælpskurset, vil du blive indkaldt til knallertkøreskolen.

Yderligere information

Hvis du har spørgsmål, kan du ringe til Nanna Hove på telefon 4015 3429. Hvis du er ordblind eller har andre forhold vi skal tage højde for i undervisningen, bedes du også skrive til Nanna på naluck@kk.dk