Samarbejde med folkeskolen

Samarbejd med os

Ungdomsskolen tilbyder københavnske folkeskoler en lang række undervisningstilbud til udskolingen.

Valgfag, mest til 9. årgang

Læs om vores valgfagstilbud til 9. klassetrin. Valgfagene kan også gennemføres som ekstra valgfag på 7.-8. årgang.

Praksisfaglige valgfag (7.-8. årgang)

Se hvad vi tilbyder af praksisfaglige valgfag til 7.-8. klassetrin.
pige der maler

Prøveforberedende workshops til valgfag (gratis)

Læs om vores prøveforberedende workshops til de fire praksisfaglige valgfag på 7.-8. årgang
Hovedtelefomner

Medieproduktion og digital dannelse (gratis tilbud)

Podcasting, filmproduktion, sikkerhed på nettet og andre workshops inden for medier og digital dannelse
mikrofon

Præsentationsteknik, krop og udstråling (gratis workshop)

En kreativ og praktisk workshop á ca. 4 timers varighed, som henvender sig til 7.-10. klasse.
brainstorm

Temauger (gratis tilbud)

I temaugerne går vi i dybden med et emne og arbejder med det fra tanke til produkt. Tilbuddet er gratis for københavnske folkeskoler.

Førstehjælpskursus til 8. klasse (gratis tilbud)

Kurset består af både teori og praksis. Der lægges stor vægt på lærerige og spændende praksisnære scenarier.

Projekt Edison (gratis tilbud)

Edison er et opfinderforløb for 6.-7. klasser med fokus på kreativitet og innovation. Forløbet afsluttes med en lokalfinale i efteråret

Next Level: Workshops i innovation og teknologi (gratis)

Vi tilbyder en underviser i op til 15 timer, som kan understøtte elevernes arbejde med kreativitet, innovation og teknologi i dit valgfag.