Kom til 10. klassesmesse på Østerbro

08.01.2018
Tirsdag den 23. januar afholder UU København og ungdomsskolen 10. klassesmesse på Østerbro. På messen kan elever, forældre og andre interesserede møde repræsentanter fra alle 10. klassestilbud i skoleåret 2018/19 – både de kommunale 10. klasssescentre og 10. klasser på erhvervsskolerne.

På messen kan besøgende få information omkring tilbuddene, stille uddybende spørgsmål og få hjælp til sin ansøgning.

Der vil også være oplæg fra stifterne af modevirksomheden, La Rosa, der vil fortælle om, hvordan de har brugt 10. klasse som et springsbræt videre.

Messen er for unge, der går i 8. eller 9. klasse. Unge kan tage deres forældre med, så de sammen kan undersøge de forskellige muligheder, der er for 10. klasse i København.

Arrangementet er gratis og tilmelding er ikke nødvendig.

Tirsdag den 23. januar kl. 13-17

Bellmansgade 5D