Next Level: Workshops i innovation og teknologi (gratis)

Vi tilbyder en underviser i op til 15 timer, som kan understøtte elevernes arbejde med kreativitet, innovation og teknologi i dit valgfag.

Ungdomsskolen har fået bevilget midler fra Fonden fra Entreprenørskab til at understøtte kreativitet, innovation og teknologi i valgfagsundervisningen.

Som lærer eller skole kan du derfor få en af vores undervisere tilknyttet din valgfagsundervisning i op til 15 timer samt få adgang til digitale værksteder.

Vores underviser vil kunne hjælpe med at introducere til/understøtte kreativitets- og innovationsprocesser, prototypeudvikling samt anvendelse af teknologi til prototypeudviklingen.

For at gøre forløbet så virkelighedsnært som muligt, introduceres eleverne til Next Level programmet, der giver grundskoleelever mulighed for at prøve kræfter med entreprenørskab på en spændende og lærerig måde ved at gå fra idé til handling. Læs mere on Next Level.  Eleverne får her mulighed for at udvikle og præsentere en innovativ løsning på en selvvalgt problemstilling over for en ekstern dommer.

Booking

Tilmelding via almen.ungdomsskolen@kk.dk. Oplys følgende:

• Ønskede datoer/tidspunkter for undervisningen
  • Skolens navn
  • Kontaktoplysninger på kontaktperson
  • Antal klasser med ca. antal elever.
  • Klassetrin