Tilmelding til førstehjælpskursus

Kursus i førstehjælp for 7.-10. årgang, som er en del af de tre obligatoriske emner i folkeskolen (færdselslære).
Gennem 4-5 timers kursus giver vi eleverne værktøjerne til at yde førstehjælp tilrettelagt efter de gældende kompetencemål for ulykkeshåndtering.

Kurset foregår i tidsrummet 9.00-14.00 på tirsdage, torsdage og fredage, mens kurset køres 8.30-13.30 på mandage og onsdage.
Du er velkommen til at oplyse én eller flere mulige datoer. Så melder vi tilbage, hvilken dato I har fået.

Hvor skal kurset afholdes?
Når du tilmelder klassen et af vores undervisningstilbud, tilmeldes du automatisk vores nyhedsbrev til udskolingslærere. Det udsendes 4-6 gange pr. skoleår og byder på nye gratis undervisningsforløb med Ungdomsskolen. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.
Klassetrin efterfulgt af klassens bogstav, fx. 8.u.
Dette spørgsmål er for at teste, at du er et menneske og for at forhindre spam.