Styrk dit mod med PROJEKT S

Kunne det ikke være fedt at få mod til at tale med nye mennesker, tage det første skridt med din flirt eller fremlægge foran klassen? Kom med til en sjov og livsbekræftende workshop, hvor du opdager hvor lidt der skal til for at finde dit mod frem og have det godt imens. Du bliver kærlig udfordret i dit tempo, og bliver inspireret af undervisernes egne oplevelser og de andre deltagere. Du opdager hvordan du kan gøre forstørre dit mod, blot ved at være opmærksom på det.
Workshoppen er fuldstændig ufarlig, og du vælger selv hvor meget du ønsker at give af dig selv. Denne workshop er en del af 10 workshops. Du kan frit vælge hvor mange du ønsker at deltage i. Du finder dem her.
Læs mere om PROJEKT S her: www.projekts.dk

"Linn har en Bachelor i Global Nutrition and Health med speciale i mental sundhed, og har flere års erfaring indenfor undervisning, rådgivning og sundhedsfremme blandt børn og unge. Hun har tidligere arbejdet med både socialt udsatte børn og unge med spiseforstyrrelser.

Vicky er uddannet Enneagram træner, Mindfulness instruktør, Stress- og NLP coach. Hun arbejder ligeledes med Law of Attraction, kropssprog og non-verbal kommunikation, og har speciale i selvværd. Vicky har mange års erfaring som frivillig, blandt andet fra Livslinien.

I dag arbejder Linn og Vicky på fuldtid i PROJEKT S, der tilbyder forløb for unge i alderen 10-16 år med fokus på selvtillid, selvværd, sundhed og styrke. Det begge undervisere har til fælles er, at de selv har opbygget deres eget selvværd. De drager derfor sig selv og deres egne personlige historier i spil i deres undervisning."

Etableret

Hold nr