Log ind

Snyd hjernen til eksamen med PROJEK

Kunne det ikke være fedt, at få hjernen til at tro at du er fuldkommen rolig og selvsikker til fremlæggelser og eksamen? Til denne workshop bliver du præsenteret for masser af simple teknikker, som vil hjælpe dig til at huske alt det du har læst og planlagt. Du bliver styrket i hvordan du mentalt og fysisk kan sparke røv til dine fremlæggelser, og hvordan du kan charme din lærer og censor.
Workshoppen varierer mellem reflektion, individuelle øvelser og gruppeøvelser. Workshoppen er fuldstændig ufarlig, og du vælger selv hvor meget du ønsker at give af dig selv. Vi føler dit tempo! Dine undervisere har selv gået vejen - og ved hvordan du kommer dertil.
Denne workshop er en del af 10 workshops. Du kan frit vælge hvor mange du ønsker at deltage i. Du finder dem her.
Læs mere om PROJEKT S her: www.projekts.dk

"Linn har en Bachelor i Global Nutrition and Health med speciale i mental sundhed, og har flere års erfaring indenfor undervisning, rådgivning og sundhedsfremme blandt børn og unge. Hun har tidligere arbejdet med både socialt udsatte børn og unge med spiseforstyrrelser.

Vicky er uddannet Enneagram træner, Mindfulness instruktør, Stress- og NLP coach. Hun arbejder ligeledes med Law of Attraction, kropssprog og non-verbal kommunikation, og har speciale i selvværd. Vicky har mange års erfaring som frivillig, blandt andet fra Livslinien.

I dag arbejder Linn og Vicky på fuldtid i PROJEKT S, der tilbyder forløb for unge i alderen 10-16 år med fokus på selvtillid, selvværd, sundhed og styrke. Det begge undervisere har til fælles er, at de selv har opbygget deres eget selvværd. De drager derfor sig selv og deres egne personlige historier i spil i deres undervisning."

Status

Etableret

Hold nr

Ø640139

Dag

Tidspunkt

10:00-15:00

Startdato

27.04.2019

Slutdato

27.04.2019
Adresse:
Ungdomsskolen Østerbro
Gammel Kalkbrænderivej 13
2100 Kbh. Ø
Link til kort

Ledige pladser

3

Kategori

Underviser

Vicky Albertsen-Kornblit
Linn Tornholm Grimsgaard