Online - Rap baglandet

For første gang kan man lære at rappe hjemmefra. Denne workshop foregår online.
Baglandet er en rap-skole for unge mellem 13 og 17 år. Baglandet er for dig, der interesserer sig for musik og har lyst til at udforske det.

Hos os kan du lære at rappe, producere beats, skrive tekster, indspille musik og optræde live.

Vi er tre coaches med mange års erfaring fra den danske musikbranche, som kan hjælpe dig med at udvikle dit talent og inspirere dig på nye måder.

"Ved tilmelding til et hold i ungdomsskolen, tilmelder du dig automatisk vores nyhedsbrev. Ønsker du ikke at modtage nyhedsbrevet længere kan det afmeldes ved at følge linket i bunden af nyhedsbrevet, eller at skrive til." fm2w@kk.dk "

Om underviserne:
Ramzi Qader underviser i Rap/sang og performance i ungdomsskolen. Der er fokus på musikhistorie, teori & sammenhold. Længere inde i forløbet, er der mulighed for at indspille sine egne værker. Undervisningen tager udgangspunkt i den enkelte, og i BaglandetCPH løfter alle elever hinanden i flok, ved at sparre med hinanden, og ved at lave øvelser enkeltvis eller i hold. På sidelinjen er der rap 2 coaches, som skiftevis, underviser i Teori og praksis.

Ramzi har lavet musik i snart 15 år, og de sidste 3 år i det uafhængige pladeselskab Affiliated. I de seneste 7 år, har han undervist landet tyndt med workshops der har taget udgangspunkt i udvalgte tematikker. Ramzi har også været med til at udvikle en skræddersyet undervisningsplan, og har haft stor succes med rap/sang og tværfagligundervisning. Ramzi er projektleder og har været en del af ungdomsskolen siden 2016, og set en masse elever blomstre på kryds og tværs.

Alexander Engel underviser i Rap/sang og performance i ungdomsskolen. Der er fokus på musikhistorie, teori & sammenhold. Længere inde i forløbet, er der mulighed for indspille sine egne værker. Undervisningen tager udgangspunkt i den enkelte, og i BaglandetCPH løfter alle elever hinanden i flok, ved at sparre med hinanden, og ved at lave øvelser enkeltvis eller i hold. På sidelinjen er der rap 2 coaches, som skiftevis, underviser i terori og praksis.

Alexander er udover underviser selv musiker og stifter af det uafhængige pladeselskab Affiliated, hvor han er creative director og daglig leder.
De seneste 8 år har han afholdt workshops og aktivt arbejdet med foreninger og projekter i lokalmiljøer rundt omkring i landet, samt undervist faste rap hold på klubber og musikskoler. Alexander har med sit arbejde indenfor rap & hiphop kultur også udviklet sit eget undervisningsmateriale og tilegnet sig et hav af lærerige øvelser og metoder som kan udføres af alle aldrer.