Log ind

Nyt syn på dig selv med PROJEKT S

Nyt syn på dig selv med PROJEKT S
Vidste du godt at det er hjernens naturlige mekanisme, at fokusere på alt det der ikke fungerer? På denne workshop styrker vi dig i at flytte dit fokus til alt det der allerede fungerer! Vi sætter fokus på dit selvbillede, og giver dig simple værktøjer til hvordan du kan få et nyt og mere positivt syn på dig selv. Både det indre og det ydre.
Workshoppen er fuldstændig ufarlig, og du vælger selv hvor meget du ønsker at give af dig selv. Vi føler dit tempo! Dine undervisere har selv kæmpet med lavt selvværd. De har i dag både opbygget deres eget selvtillid og selvværd, og viser vejen dertil.
Denne workshop er en del af 10 workshops. Du kan frit vælge hvor mange du ønsker at deltage i. Du finder dem her.
Læs mere om PROJEKT S her: www.projekts.dk

"Linn har en Bachelor i Global Nutrition and Health med speciale i mental sundhed, og har flere års erfaring indenfor undervisning, rådgivning og sundhedsfremme blandt børn og unge. Hun har tidligere arbejdet med både socialt udsatte børn og unge med spiseforstyrrelser.

Vicky er uddannet Enneagram træner, Mindfulness instruktør, Stress- og NLP coach. Hun arbejder ligeledes med Law of Attraction, kropssprog og non-verbal kommunikation, og har speciale i selvværd. Vicky har mange års erfaring som frivillig, blandt andet fra Livslinien.

I dag arbejder Linn og Vicky på fuldtid i PROJEKT S, der tilbyder forløb for unge i alderen 10-16 år med fokus på selvtillid, selvværd, sundhed og styrke. Det begge undervisere har til fælles er, at de selv har opbygget deres eget selvværd. De drager derfor sig selv og deres egne personlige historier i spil i deres undervisning."

Status

Etableret

Hold nr

Ø640136

Dag

Tidspunkt

10:00-15:00

Startdato

02.03.2019

Slutdato

02.03.2019
Adresse:
Ungdomsskolen Østerbro
Gammel Kalkbrænderivej 13
2100 Kbh. Ø
Link til kort

Ledige pladser

8

Kategori

Underviser

Vicky Albertsen-Kornblit
Linn Tornholm Grimsgaard