Log ind

Kunstskolen KKU Tegning

Kunne du tænke dig at tegne realistiske portrætter? Har du lyst til, at kunne gengive virkelige objekter med papir og blyant?

Kunstskolen KKU Tegning er for dig, der har et ønske om at kunne tegne realistisk. Særligt bliver man oplært i, at kunne gengive portrætter, så det ligner rigtige mennesker. Du vil oplæres i at arbejde med skygger, ansigtsproportioner, og detaljer, der alt sammen gør det muligt for dig at tegne virkelighedsnære billeder. Undervisningen vil ligeledes åbne op for, at du kan lære at udvikle din egen stil og udarbejde værker efter egne interesser.
Undervisningen er for alle der kan lide at tegning, uanset forhåndsværende kompetencer.

"Ved tilmelding til et hold i ungdomsskolen, tilmelder du dig automatisk vores nyhedsbrev. Ønsker du ikke at modtage nyhedsbrevet længere kan det afmeldes ved at følge linket i bunden af nyhedsbrevet, eller at skrive til fm2w@kk.dk "

Om underviseren:
Merwa underviser i Tegning hos ungdomsskolen. Hendes hovedfokus er at arbejde med realismen og detaljerne i tegningerne. Det omhandler den kunstneriske udfoldelse om at dykke ned i en verden af små detaljer i alle former, der i sin helhed kan danne et realistisk værk.

Merwa har tidligere afholdt tre udstillinger, hvoraf den sidste udstilling blev afholdt i samarbejde med kunstforeningen på Det Kongelige Bibliotek.
Foruden psykologistudiet bruger hun det meste af sin fritid på at lave kunst. Mere om Merwas profil og værker kan ses på min hjemmeside: www.merwagallery.com.