Log ind

Graphic Novels vinter

VISUEL FORTÆLLING
Drømmer du om at fortælle historier med billeder? Måske i form af film, animation, graphic novels, webcomics, eller noget helt femte?
Måske ved du allerede nu at du gerne vil søge ind på en videregående uddannelse indenfor grafisk fortælling, film og medier, visuel kommunikation eller design ?
Eller måske brænder du bare inde med en fed ide du gerne vil ud med?

I begge tilfælde vil kurset i visuel fortælling give dig et godt grundlag. Vi vil beskæftige os med visuel fortælling i form af bl.a..
storyboards og tegneserier, og arbejde på at udvikle vores evne til at kommunikere klart og forståeligt med billeder. Der vil både blive mulighed for at skabe sine egne fortællinger fra bunden, samt arbejde med at fortolke noveller og eventyr visuelt.
Det er ikke nødvendigt at være verdensmester i at tegne, men et vist forhåndskendskab er en fordel, f.eks. tidligere deltagelse på et af ungdomsskolens grundlæggende tegnehold. Kontakt underviser for yderligere spørgsmål.

Lars Kramhøft er forfatter, illustrator, mangeårig underviser i kreativ skrivning, samt foredragsholder og medskaber af den prisvindende grafiske roman "Made Flesh". Han har derudover skrevet bl.a. den meget roste børnebogserie "Rakkerpak" og "Dæmonernes spil", samt novellesamlingen "Således forgår alverdens herlighed" for voksne. I 2017 modtog han statens kunstfonds arbejdslegat til fortsat kunstnerisk virke.
Hjemmeside: http://larskramhoft.dk/

Status

I gang

Hold nr

Ø640512

Dag

Tidspunkt

16:00-18:00

Startdato

09.01.2019

Slutdato

27.03.2019
Adresse:
Fredericiagade 39
Fredericigade 39
1310 Kbh. K.
Link til kort

Ledige pladser

10

Kategori

Underviser

Lars Vikjær Kramhøft