Log ind

Gaven i følelserne med PROJEKT S

Gaven i følelserne med PROJEKT S
På denne workshop sætter vi fokus på hvordan du kan gavne af både positive og negative følelser. Vi giver dig simple værktøjer til hvordan du kan håndtere følelserne, når de slår dig ud af kurs. Vi går på opdagelse i hvordan du bedre kan være med sin vrede, tristhed eller andre følelser du er udfordret af.
Workshoppen veksler mellem reflektion samt sjove og kreative individuelle- og gruppeøvelser.
Workshoppen er fuldstændig ufarlig, og du vælger selv hvor meget du ønsker at give af dig selv. Vi føler dit tempo! Dine undervisere har selv fundet gaven i hver en følelse, og viser dig vejen dertil.
Denne workshop er en del af 10 workshops. Du kan frit vælge hvor mange du ønsker at deltage i. Du finder dem her.
Læs mere om PROJEKT S her: www.projekts.dk

"Linn har en Bachelor i Global Nutrition and Health med speciale i mental sundhed, og har flere års erfaring indenfor undervisning, rådgivning og sundhedsfremme blandt børn og unge. Hun har tidligere arbejdet med både socialt udsatte børn og unge med spiseforstyrrelser.

Vicky er uddannet Enneagram træner, Mindfulness instruktør, Stress- og NLP coach. Hun arbejder ligeledes med Law of Attraction, kropssprog og non-verbal kommunikation, og har speciale i selvværd. Vicky har mange års erfaring som frivillig, blandt andet fra Livslinien.

I dag arbejder Linn og Vicky på fuldtid i PROJEKT S, der tilbyder forløb for unge i alderen 10-16 år med fokus på selvtillid, selvværd, sundhed og styrke. Det begge undervisere har til fælles er, at de selv har opbygget deres eget selvværd. De drager derfor sig selv og deres egne personlige historier i spil i deres undervisning."

Status

Etableret

Hold nr

Ø640137

Dag

Tidspunkt

10:00-15:00

Startdato

02.02.2019

Slutdato

02.02.2019
Adresse:
Ungdomsskolen Østerbro
Gammel Kalkbrænderivej 13
2100 Kbh. Ø
Link til kort

Ledige pladser

11

Kategori

Underviser

Vicky Albertsen-Kornblit
Linn Tornholm Grimsgaard