Fritidsundervisning

Her kan du se ungdomsskolens katalog for 2016-17
ungdomsskolens nye app

Download vores app!

Med ungdomsskolens app "Tabulex Elev" kan du nemt tilmelde dig fritidsundervisning og se de mange hold, ungdomsskolen tilbyder.

Har du en idé til et fritidshold?

Har du en idé til et hold, en workshop eller et event, som ungdomsskolen ikke allerede tilbyder?

Tilmeld hold

Her kan du få overblik over alle ungdomsskolens hold. Du kan også downloade vores app "TABULEX ELEV" i App Store eller Google Play.

FAQ - alt om tilmelding

Her på siden finder du ungdomsskolens FAQ. En FAQ er række svar på spørgsmål, vi ofte modtager i forbindelse med tilmelding til hold.

Problemer med login/holdtilmelding?

Ungdomsskolens holdoversigt er lavet i et iFrame, hvilket betyder, at der kan være problemer med at se indholdet i visse browsere.

Alt om knallert

Drømmer du om et knallertkørekort? Hvis ja, er der nogle ting, du skal være opmærksom på først.

Her foregår fritidsundervisningen

Fritidsundervisningen foregår på forskellige adresser rundt omkring i byen.

Kontakt Fritidsundervisningen

Her kan du finde kontaktoplysninger på ungdomsskolens fritidsundervisning

Tilmeld dig fritidshold