Fritidsundervisning

Følg ungdomsskolen på facebook

Følg os på Facebook

På vores facebookside kan du læse om alt det, der sker i ungdomsskolen.

Ungdommens Vårsalong 2021

Ungdommens Vårsalong er en kunstudstilling for unge mellem 13 og 18 år. Se udstillingen online.

FAQ - alt om tilmelding

Her kan du læse om tilmelding til fritidsholdene. Husk, at du skal bruge elev UNI-Login ved tilmelding. Forældres UNI-login virker ikke.

Alt om knallert

Drømmer du om et knallertkørekort? Vi har oprettet en lang række nye førstehjælpskurser, så du kan blive klar til din første tur.

Har du en idé til et fritidshold?

Har du en idé til et hold, en workshop eller et event, som ungdomsskolen ikke allerede tilbyder?

Søg penge til dit projekt

Har du en god idé til en aktivitet målrettet andre unge i København? Så søg midler her.
Få et fritidsjob med Coop Crew

Vil du gerne have et fritidsjob i en butik, men ved ikke helt hvordan? Så er Coop Crew noget for dig.
Læs om ungdomsskolens fritidstilbud til specialskoler

Fritidstilbud til specialskoler

Ungdomsskolen tilbyder fritidshold til specialskoleområdet. Her er både kokkeskole, idræt, e-sport og kreative fag

Ungeråd KBH

Ungeråd KBH er unges direkte talerør til byens politikere!

Mød vores undervisere