Fritidsundervisning

Om fritidsholdene

Find et fritidshold

Her finder du alle de hold, du kan tilmelde dig

Alt om knallert

Drømmer du om et knallertkørekort? Hvis ja, er der nogle ting, du skal være opmærksom på først.
Hjælp os til at blive endnu bedre

Evaluering af fritidsundervisningen

I ungdomsskolen prøver vi hele tiden på at blive bedre. Derfor vil vi gerne have din hjælp til at evaluere det hold, som du går på.

Om tilmelding

Problemer med login/holdtilmelding?

Oplever du problemer, må du meget gerne kontakte os og beskrive nærmere, så vi kan forbedre os.

FAQ - alt om tilmelding

Her kan du læse alt om tilmelding til fritidsholdene. Bemærk, at forældres UNI-Login ikke kan bruges ved tilmelding.
Ring til os på 3336 4497

Kontakt fritidsundervisningen

Ring eller skriv til os, hvis du har spørgsmål om fritidsholdene

Nyt fra ungdomsskolen

Kom til stor udstilling med ung kunst

Ungdommens Vårsalong er Danmarks største kunstudstilling med udvalgte værker af unge. Se den på rådhuset 21. marts - 1. april.
Tag til eksamenstræning i ungdomsskolen

Er du nervøs for 9.klasse-eksamen?

Så tag til eksamenstræning. Her får du hjælp til de fag, du har svært ved. Du kan også få styr på din eksamensangst.
Læs om ungdomsskolens fritidstilbud til specialskoler

Fritidstilbud til specialskoler

Ungdomsskolen tilbyder fritidshold til specialskoleområdet. Her er både kokkeskole, idræt, e-sport og kreative fag