Log ind

Fra stress til velvære med PROJEKT

Fra stress til velvære med PROJEKT S
På denne workshop sætter vi fokus på stress og forventningspres hos unge, og giver dig simple værktøjer til hvordan du kan afstresse dig selv i en travl hverdag. Afstresning skaber bedre søvn, øget indlæringsevne og hukommelse. Opdag hvordan du kan trives uden at gå glip af noget, og opnå større livstilfredshed.
Workshoppen veksler mellem reflektion, mentale og fysiske øvelser.
Workshoppen er fuldstændig ufarlig, og du vælger selv hvor meget du ønsker at give af dig selv. Denne workshop er en del af 10 workshops. Du kan frit vælge hvor mange du ønsker at deltage i. Du finder dem her.
Læs mere om PROJEKT S her: www.projekts.dk

"Linn har en Bachelor i Global Nutrition and Health med speciale i mental sundhed, og har flere års erfaring indenfor undervisning, rådgivning og sundhedsfremme blandt børn og unge. Hun har tidligere arbejdet med både socialt udsatte børn og unge med spiseforstyrrelser.

Vicky er uddannet Enneagram træner, Mindfulness instruktør, Stress- og NLP coach. Hun arbejder ligeledes med Law of Attraction, kropssprog og non-verbal kommunikation, og har speciale i selvværd. Vicky har mange års erfaring som frivillig, blandt andet fra Livslinien.

I dag arbejder Linn og Vicky på fuldtid i PROJEKT S, der tilbyder forløb for unge i alderen 10-16 år med fokus på selvtillid, selvværd, sundhed og styrke. Det begge undervisere har til fælles er, at de selv har opbygget deres eget selvværd. De drager derfor sig selv og deres egne personlige historier i spil i deres undervisning."

Status

Anmeldt

Hold nr

Ø640133

Dag

Tidspunkt

10:00-15:00

Startdato

13.10.2018

Slutdato

13.10.2018
Adresse:
Ungdomsskolen Østerbro
Gammel Kalkbrænderivej 13
2100 Kbh. Ø
Link til kort

Ledige pladser

7

Kategori

Underviser

Vicky Albertsen-Kornblit
Linn Tornholm Grimsgaard