Log ind

Forfatterskole

CREATIVE WRITING

Drømmer du om at skrive?

Creative writing handler om at udtrykke sig og fortælle med det skrevne ord. Her er der plads til det anderledes. Til dem der tænker udenfor boksen og ser verden lidt anderledes end de fleste. Her er plads til at eksperimentere; plads til lige pludselig at falde over den spire til en ide, der måske ender som en roman, et filmmanuskript eller - hvem ved?

Vi arbejder med skabelsen af skønlitterær tekst, fra brainstorm til prima vista læsning, igennem teamer som fortællerstemmer, beskrivelser, tematikker og genrer, m.m. Der vil være elementer af tekstanalyse, men fokus er primært på den kreative process og glæden ved at skrive. Dit niveau er ligegyldigt, bare du har lyst til at blive udfordret og inspireret, samt deltage aktivt på et skævt og kreativt hold.

Lars Kramhøft er forfatter, illustrator, mangeårig underviser i kreativ skrivning, samt foredragsholder og medskaber af den prisvindende grafiske roman "Made Flesh". Han har derudover skrevet bl.a. den meget roste børnebogserie "Rakkerpak" og "Dæmonernes spil", samt novellesamlingen "Således forgår alverdens herlighed" for voksne. I 2017 modtog han statens kunstfonds arbejdslegat til fortsat kunstnerisk virke.
Hjemmeside: http://larskramhoft.dk/

Status

I gang

Hold nr

A640402

Dag

Tidspunkt

18:00-20:00

Startdato

11.01.2018

Slutdato

22.03.2018
Adresse:
Kvarterhuset Jemtelandsgade
Jemtelandsgade 3, 3 sal
2300 Kbh. S
Link til kort

Ledige pladser

9

Kategori

Underviser

Lars Vikjær Kramhøft