Log ind

Find din passion med PROJEKT S

Find din passion med PROJEKT S
Stiller du nogensinde dig selv spørgsmålet: "Hvem er jeg? Hvad er mine styrker, og hvilken vej skal jeg?" På denne workshop sætter vi fokus på dine fremtidsdrømme, og hjælper dig med at finde dit ståsted i livets mange muligheder. Workshoppen veksler mellem reflektion, kreative øvelser og gruppeøvelser.
Workshoppen er fuldstændig ufarlig, og du vælger selv hvor meget du ønsker at give af dig selv. Denne workshop er en del af 10 workshops. Du kan frit vælge hvor mange du ønsker at deltage i. Du finder dem her.
Læs mere om PROJEKT S her: www.projekts.dk

"Linn har en Bachelor i Global Nutrition and Health med speciale i mental sundhed, og har flere års erfaring indenfor undervisning, rådgivning og sundhedsfremme blandt børn og unge. Hun har tidligere arbejdet med både socialt udsatte børn og unge med spiseforstyrrelser.

Vicky er uddannet Enneagram træner, Mindfulness instruktør, Stress- og NLP coach. Hun arbejder ligeledes med Law of Attraction, kropssprog og non-verbal kommunikation, og har speciale i selvværd. Vicky har mange års erfaring som frivillig, blandt andet fra Livslinien.

I dag arbejder Linn og Vicky på fuldtid i PROJEKT S, der tilbyder forløb for unge i alderen 10-16 år med fokus på selvtillid, selvværd, sundhed og styrke. Det begge undervisere har til fælles er, at de selv har opbygget deres eget selvværd. De drager derfor sig selv og deres egne personlige historier i spil i deres undervisning."

Status

Anmeldt

Hold nr

Ø640134

Dag

Tidspunkt

10:00-15:00

Startdato

17.11.2018

Slutdato

17.11.2018
Adresse:
Ungdomsskolen Østerbro
Gammel Kalkbrænderivej 13
2100 Kbh. Ø
Link til kort

Ledige pladser

7

Kategori

Underviser

Vicky Albertsen-Kornblit
Linn Tornholm Grimsgaard