Log ind

Design dit eget brætspil

Er du glad for brætspil eller spiludvikling? Eller er du glad for teknologi? Så kom med på holdet og prøv kræfter af med spiludvikling, laserskæring og 3D-print.

På dette hold vil du få introduktion til spiludvikling, hvordan man kan udvikle et brætspil og hvordan man kan bygge sit eget brætspil. Bare rolig, man behøver ikke at komme med sin egen unikke ide, man kan sagtens bygge et eksisterende brætspil som skak eller Catan. Der vil dog også være mulighed for hjælp, hvis du har din egen spil-ide.

På det her hold, så vil du lære om:
- Hvordan udvikler man et brætspil (hvad gør et spil sjovt?)
- Hvordan kan man lave et brætspil (det kunne være skak, ludo, catan eller noget helt andet).
- Laserskæring (hvordan kan man bruge det til at lave et spil?)
- 3D-print (hvordan kan man bruge det til at lave et spil?)

Holdet foregår i vores lækre Makerspace værksted. Et Makerspace er et værksted, som minder om dit håndværk og design lokale, men langt federe. Der er alle 3D-printere, laserskærere, forskellige typer af værktøjer og alle mulige andre fede dimser.
Hiv dine venner med og hyg med os mens vi laver nogle fede spil.

Om underviseren:

Mads Yar underviser i 3D-print og laserskæring på Ungdomsskolen. Fagene handler mere specifikt om, hvordan man kan bruge 3D-print og laserskæring til spiludvikling og bygge fjernstyrede biler. Mads lægger vægt på at det skal være sjovt at lære, når man har med nye teknologier at gøre. Derfor vil der blive gjort meget ud af, at der er en god og humoristisk stemning i timerne. Det er samtidig vigtigt for Mads, at eleverne ved at der ikke findes dumme spørgsmål, for man lærer bedst ved at spørge.

Til dagligt læser Mads til ingeniør i Design & Innovation på Danmarks Tekniske Universitet. Her har han arbejdet med adskillige projekter, hvor af 3D-print og laserskæring indgik. Dette har været projekter om robotter, hjælpemidler til personer med et handicap, sanitet, miljøet, spil og meget andet. Herudover har Mads arbejdet som lektiehjælper og mentor for børn i både folkeskolen og gymnasiet igennem flere år.

"Ved tilmelding til et hold i ungdomsskolen, tilmelder du dig automatisk vores nyhedsbrev. Ønsker du ikke at modtage nyhedsbrevet længere kan det afmeldes ved at følge linket i bunden af nyhedsbrevet, eller at skrive til fm2w@kk.dk "