• Dansk

På holdet starter vi hver gang med nogle sjove øvelser fra den elementære danske grammatik ved tavlen efterfulgt af øvelser i det netop gennemgåede emne. Holdets lærer har stor erfaring med undervisning af ordblinde elever, men alle er velkomne.

Der er også mulighed for at få læsetræning og vi skal lave en masse spændende opgaver. Der er både svære og lette opgaver!

Det er de elever der møder op, der er med til at bestemme emnerne, men vi kan både træne afgangsprøve diktater og simple øvelser med stumme bogstaver!
Du kan også få hjælp til din danske stil, men du skal selv skrive den.

Hvis du har brug for at lære at holde en lille tale eller træne en fremlæggelse, kan vi også træne det. Vi plejer at have det rigtig hyggeligt på holdet.

"Ved tilmelding til et hold i ungdomsskolen, tilmelder du dig automatisk vores nyhedsbrev. Ønsker du ikke at modtage nyhedsbrevet længere kan det afmeldes ved at følge linket i bunden af nyhedsbrevet, eller at skrive til." fm2w@kk.dk "

Lars underviser i matematik, engelsk og dansk på Ydre Nørrebro ressourcecenter. Lars er læreruddannet og har ført elever op til 9. og 10 kl. afgangsprøve i matematik, engelsk, dansk og tysk samt været censor i samme fag mange gange inden for de sidste 10 år. I sin fritid er Lars en dygtig skakspiller samt stor fan af at rundt i verden og stå på ski. Han er også ret interesseret i fodbold og de fleste alm. former for sport.

På hans hold er der plads til alle, og han sørger for, at det er hyggeligt og rart samtidig med, at der er et stort fagligt niveau. De fremmødte elever tages altid med på råd med hensyn til dagens emner og alle spørgsmål tages seriøst.

Anmeldt

Hold nr