Log ind

Brug kroppen til at styrke dig selv

Brug kroppen til at styrke din selvtillid med PROJEKT S
Det er mange vejer til at styrke sin selvtillid! På denne workshop bruger vi kroppen som redskab til at få en federe hverdag og at få det bedre med sig selv. Gennem fysiske øvelser snyder vi hjernen og lærer dig at udstråle selvsikkerhed. Workshoppen veksler mellem reflektion, individuelle øvelser og gruppeøvelser. Der vil også være fysisk aktivitet, hvor vi får pulsen op.
Workshoppen er fuldstændig ufarlig, og du vælger selv hvor meget du ønsker at give af dig selv. Vi føler dit tempo! Denne workshop er en del af 10 workshops. Du kan frit vælge hvor mange du ønsker at deltage i. Du finder dem her.
Læs mere om PROJEKT S her: www.projekts.dk

"Linn har en Bachelor i Global Nutrition and Health med speciale i mental sundhed, og har flere års erfaring indenfor undervisning, rådgivning og sundhedsfremme blandt børn og unge. Hun har tidligere arbejdet med både socialt udsatte børn og unge med spiseforstyrrelser.

Vicky er uddannet Enneagram træner, Mindfulness instruktør, Stress- og NLP coach. Hun arbejder ligeledes med Law of Attraction, kropssprog og non-verbal kommunikation, og har speciale i selvværd. Vicky har mange års erfaring som frivillig, blandt andet fra Livslinien.

I dag arbejder Linn og Vicky på fuldtid i PROJEKT S, der tilbyder forløb for unge i alderen 10-16 år med fokus på selvtillid, selvværd, sundhed og styrke. Det begge undervisere har til fælles er, at de selv har opbygget deres eget selvværd. De drager derfor sig selv og deres egne personlige historier i spil i deres undervisning."

Status

Afsluttet

Hold nr

Ø640138

Dag

Tidspunkt

10:00-15:00

Startdato

16.03.2019

Slutdato

16.03.2019
Adresse:
Ungdomsskolen Østerbro
Gammel Kalkbrænderivej 13
2100 Kbh. Ø
Link til kort

Ledige pladser

5

Kategori

Underviser

Vicky Albertsen-Kornblit
Linn Tornholm Grimsgaard