Log ind

Begynder byggeworkshop/ Log Ladies

- For transpersoner, non-binære og piger -
Kom og byg et møbel i træ!

Log Ladies har et værksted på Nørrebro, og her kan du lære at bruge værktøj og bygge et lille møbel, som du kan få med hjem. Holdet er for nybegyndere, der aldrig har brugt værktøj før, men har et ønske om at prøve byggeriet af. Du kan bygge en skammel eller en hylde.

Workshoppen er fordelt på to dage:
· Fredag eftermiddag mødes vi i værkstedet.
Vi siger hej, fortæller lidt om os selv, og så gennemgår vi byggeopgaven og prøver værktøjet af.

· Lørdag bygger vi!
Vi skærer træet op, borer huller, samler det med skruer og sliber det, så det er lækkert og klar til at komme i brug hjemme på dit værelse.

Workshoppen er for transpersoner, non-binære og piger. Vi gør alt for, at det er sjovt, hyggeligt og trygt at bygge, og der er plads til at lave fejl (vi har masser af træ på lager)!

Du lærer
· At bruge værktøj som skruemaskine og stiksav
· Hvordan du har styr på sikkerheden, så du ikke kommer til skade, når du bygger
· At bygge et lille møbel, som du kan tage med hjem

Vi sørger for drikkevarer og frokost lørdag (vegetarisk)

Log Ladies er et kooperativ, der består af fem kvindelige tømrere. Vi har værksteder i København og Svendborg. På værkstedet på Nørrebro i København underviser Sini og Laura i at bygge. Det er vigtigt for os at skabe et trygt rum, hvor unge kan prøve kræfter med værktøj og selv bygge møbler og mindre konstruktioner. Vi sørger for god stemning og høj sikkerhed på værkstedet. Vi hjælper de unge med at kaste sig ud i nye udfordringer og støtter dem i processen.

Vi er uddannede tømrere og snedkere og har arbejdet hos byggefirmaer, siden vi gik i lære. For at holde os ajour med byggebranchen og udleve vores byggetrang, tager vi store og små byggeopgaver ved siden af vores workshops. Derudover har vi undervisningserfaring fra tidligere jobs på ungdomsskoler, STU'er og fritidsaktiviteter.

Tjek evt. vores hjemmeside www.logladies.dk <http://www.logladies.dk>

"Ved tilmelding til et hold i ungdomsskolen, tilmelder du dig automatisk vores nyhedsbrev. Ønsker du ikke at modtage nyhedsbrevet længere, kan det afmeldes ved at følge linket i bunden af nyhedsbrevet, eller at skrive til fm2w@kk.dk "