Projekt Edison - opfinderforløb

Edison er et innovation og entreprenørskabsforløb for 6.-7. klasser med lokal og national finale til november 2022.

Edison er et opfinderforløb med fokus på kreativitet og innovation, som Fonden for Entreprenørskab står bag. I år er temaet Vores by i fremtiden, og inden for dette tema vil eleverne arbejde med produktudvikling, præsentationsteknik, visualisering og markedsanalyse frem mod et brag af en lokalfinale, der afrunder forløbet på SOSU H fredag den 4. november 2022.

Formålet med Projekt Edison er at lade eleverne prøve kræfter med en kreativ og innovativ læringsproces tidligt i deres skolegang og vække deres interesse for entreprenørskab og iværksætteri. Det er således målet, at klassen i mindre grupper får fremstillet et produkt, der kan fremvises og præsenteres foran eksterne dommere. Dertil kan I tilvælge, at forløbet har et teknologifokus og der vil være understøttende tilbud til teknologisporet.

Vi tilbyder:

Undervisningen varetages af jeres skole og jer lærere, men vi kan i Ungdomsskolen tilbyde en række understøttende forløb og support i form af:

• En lærercamp med grundig introduktion til forløbet og årets undervisningsmateriale
  • Mulighed for at få træning i at pitche sit produkt
  • Adgang til værksteder med fokus på prototypeudvikling

Praktisk info og kobling til fag:

Projekt Edison egner sig både til en samlet temauge på årgangen eller som et forløb i udvalgte fag som Håndværk og design på 7. årgang eller i Natur/teknologi på 6. årgang.

Du kan tilmelde din årgang eller klasse via denne tilmeldingsformular.

Har du spørgsmål, så kontakt koordinator Emilie Valmin på R551@kk.dk eller 29 45 37 90