Projekt Edison (gratis tilbud)

Edison er et opfinderforløb for 6.-7. klasser med fokus på kreativitet og innovation. Forløbet afsluttes med en lokalfinale i efteråret

Projekt Edison er en landsdækkende opfinderkonkurrence for elever i 6. og 7. klasse. Formålet er at give eleverne mulighed for at deltage i en kreativ og innovativ læringsproces tidligt i deres skoleforløb og vække en interesse for entreprenørskab og iværksætteri.  Forløbet afsluttes med en større messe/lokalfinale, hvor eleverne får mulighed for at præsentere deres idéer for eksterne dommere.

Undervisningen varetages af lærerne på de enkelte skoler, men ungdomsskolen tilbyder support i form af:

• Undervisningsmateriale
  • En lærercamp, hvor forløbet og undervisningsmaterialet bliver introduceret
  • Adgang til digitale værksteder med fokus på prototypeudvikling

Udvalgte hold får desuden mulighed for at deltage i den store landsfinale i Fredericia.

Læs mere om Edison på Fonden for Entreprenørskabs hjemmeside.

Vigtige datoer

• 26 juni 2020: Deadline for tilmelding
  • 27 august 2020: Lærercamp (heldags)
  • 06 november 2020: Lokalfinale (heldags)
  • 19 november 2020: Landsfinale i Fredericia (10:00-16:00)

Booking

Tilmelding via almen.ungdomsskolen@kk.dk

Husk at oplyse:

• Skolens navn
  • Kontaktoplysninger på kontaktperson
  • Antal klasser med ca. antal elever.
  • Klassetrin