Log ind

Ungdommens Vårsalong 2022

Se de flotte værker, som var udstillet på Københavns Rådhus i marts 2022.

Ungdommens Vårsalong 2022 er en kunstudstilling, som bringer spirende unge kunstnere frem i lyset. Alle mellem 13 og 18 år kan tilmelde et kunstværk, hvorefter et panel af etablerede kunstnere udvælger de værker, som bliver udstillet i marts 2022 på Københavns Rådhus. 

Årets tema er ’Min stemme’ 

’Min stemme’ vil gerne favne ungdommens mangfoldige stemmer. Det afspejler en nutidig selvstændighed og kan rumme budskaber i mange retninger, såsom politik, håb, musik, identitet, skønhed eller drømme. Hver stemme er unik og fortæller en helt særlig historie.
 

Se alle værkerne her: 

 

Se tidligere udstillinger og værker nederst på siden.

Om Ungdommens Vårsalong

Ungdommens Vårsalong startede i 1972 som et samarbejde mellem Københavns Kommunes Ungdomsskole og svenske skoler i Malmø. Navnet Vårsalong kommer af det svenske ord for forårsudstilling, og selvom udstillingen i dag primært er et dansk foretagende hænger navnet ved af historiske årsager.  I dag arrangeres udstillingen af Københavns Kommunes Ungdomsskole i samarbejde med ungdomsskoler fra Odense og Aarhus. Skoleklasser, kunstskoler, ungdomsskolehold og privatpersoner kan tilmelde kunstværker til udstillingen. Udstillingen vises i forhallen på Københavns Rådhus.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til udstillingen, deltagelse mm. kan du henvende dig til ungdomskolen på tlf. 8877 5367 eller skrive en mail til almen@ungdomsskolen.kk.dk.

Tidligere udstillinger