Log ind

Ungdommens Vårsalong

  • Nanna-Lucie Bregendahl-Axilgård_Titel- Umirøl
    Nanna-Lucie Bregendahl-Axilgård er kunstneren bag værket 'Umirøl': "Planter og koral vokser om det plastik, vi smider i havet. Derved bliver det kunstige en del af det naturlige"
Ungdommens Vårsalong er Danmarks største kunstudstilling med udvalgte værker af unge.

Ungdommens Vårsalong: Landsdækkende kunstudstilling for unge
Ungdommens Vårsalong er Danmarks største kunstudstilling for unge. Udstillingen arrangeres af Københavns Kommunes Ungdomsskole i samarbejde med ungdomsskolerne i Odense og Århus. Unge mellem 13 og 18 år fra alle dele af landet udarbejder deres kunst og udstiller sammen i fantastiske rammer på Københavns Rådhus.  

Vurdering af værker
Tre professionelle kunstnere har til opgave at udvælge de værker, som skal udstilles på Københavns Rådhus. Kunsterne bedømmer i hhv. København, Odense og Århus. Udvælgelsesprocessen er baseret på de enkelte værkers kunstneriske kvalitet, originale udtryk og tilgang til temaet. 

KUNSTIGT - var temaet for Ungdommens Vårsalong 2019
250 kunstværker lyste rådhushallen op, da unge kunstnere fra hele landet satte gang i det gamle, smukke rådhus. 

Kontakt
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til ungdomskolen på tlf. 3336 4497 eller almen.ungdomsskolen@kk.dk. 
Klik her for at følge Ungdommens Vårsalong på facebook

Podcast
Klik herunder for at lytte til Podcastfabrikkens podcast fra ferniseringen. Du kan bl.a. høre de unge kunstnere fortælle om deres værker

Katalog
Se alle værker fra udstillingen i kataloget herunder.
Temaet i 2018 var "Som jeg ser det". Kataloget er nederst på siden.