Log ind

Ungdommens Vårsalong

Ungdommens Vårsalong er Danmarks største censurerede kunstudstilling af unge, der hvert år finder sted på Københavns Rådhus. Se kataloget for 2018-udstillingen her.

Om Ungdommens Vårsalong

Ungdommens Vårsalong er Danmarks største åbne censurerede kunstudstilling for unge. Udstillingen arrangeres af Københavns Kommunes Ungdomsskole i samarbejde med ungdomskolerne i Odense og Århus, og er et tilbud for unge mellem 13 og 19 år. Projektet giver mulighed for, at unge fra alle dele af landet udarbejder deres kunst og udstiller sammen i fantastiske rammer på Københavns Rådhus. Temaet i 2018 var "Som jeg ser det". Se kataloget for årets udstilling nederst på siden. 

Vi modtager hvert år mange hundrede kunstværker. Derfor har en jury bestående af tre kunstnere til opgave, at udvælge hvilke af de indsendte værker, der skal udstilles på Københavns Rådhus. Udvælgelsesprocessen er baseret på de enkelte værkers kunstneriske kvalitet, originale udtryk og tilgang til temaet. Du kan se hvilke værker, der er med på årets udstilling nederst på siden. 

Temaet for Ungdommens Vårsalong 2019 

Temaet for Ungdommens Vårsalong 2019 er "Kunstigt". Vi opdaterer løbende hjemmesiden med flere informationer. 

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til Ungdomskolen på tlf. 3336 4497 eller ungdommensvaarsalong@gmail.com. Vi svarer tilbage hurtigst muligt.