Log ind

Problemer med login/holdtilmelding?

Nogle brugere oplever problemer med vores login-funktion. Vi anbefaler dig at downloade vores app IST Ungdomsskole.

Vi oplever desværre nogle tekniske problemer på sitet, men vi arbejder på at forbedre dem, så det bliver nemmere at tilmelde sig fritidshold. 

Løsning på typiske problemer

  • Du skal være opmærksom på, at forældre ikke kan tilmelde deres børn fritidsundervisning med eget Nem-ID eller UNI-login. For at melde sig til fritidsundervisning, skal man bruge elevens UNI-login eller oprette et Tabulex-login i elevens CPR-nummer. 
  • Hvis du vil tilmelde flere børn til undervisning, kan du være nødsaget til at slette dine cookies for at få mulighed for at logge ind igen med et andet UNI-login. Læs sådan sletter du dine cookies
  • Har du i øvrigt problemer med at tilmelde dig hold, anbefaler vi, at du downloader ungdomsskolens app "IST Ungdomsskole" i App Store eller Google Play. 

Har du spørgsmål til holdene, kan du kontakte administrationen på tlf. 3336 4497 eller mail almen.ungdomsskolen@kk.dk. Vi besvarer opkald i tidsrummet 10-16 fra mandag til torsdag og fra kl. 10-13 på fredage.  

Du må også meget gerne sende os en mail eller kontakte os telefonisk omkring den fejl, du møder, så vi kan bruge din oplevelse til at forbedre sitet fremadrettet.