Om optag i 10. klasse

Sådan søger du om optagelse i 10. klasse.

OBS!  Vi holder sommerferie i ugerne 27-30 og behandler derfor først ansøgninger til 10. klasse efter ferien. Hvis du har behov for vejledning, kan du kontakte dit UU-center.

Der er ledige pladser i 10. klasse i København.

Ønsker du at søge en plads, skal du sende din ansøgning via www.optagelse.dk eller på mail til ge7a@buf.kk.dk.

Vigtigt om optag

Hvis du vil gå i 10. klasse og er uddannelsesparat, skal du udfylde en uddannelsesplan med tre 10. klasseprioriteter. Har du brug for vejledning, kan du kontakte den åbne vejledning i dit UU-center.

Er du ikke vurderet uddannelsesparat, skal du lave uddannelsesplanen sammen med en uddannelsesvejleder; enten din egen vejleder eller en vejleder fra den åbne vejledning i dit UU-center.

Når du har udfyldt uddannelsesplanen, skal du sende den med karakterer og evt. vejlederbemærkning til ungdomsskolen. Du finder vores kontaktoplysninger i bunden af siden.

Du bliver efterfølgende tilmeldt den 10. klasselinje, der er mulighed for, at du kan gå på. Du bliver kontaktet af den skole, du er optaget på enten via brev eller telefon. Bemærk, at flere skoler sender brev om optagelse i dine forældres e-boks.

Har du spørgsmål vedrørende din ansøgning til 10. klasse, kan du kontakte Christine Hofman Johansen, ungdomsskolen via ge7a@buf.kk.dk eller tlf. 3336 4472