Eksamens-tema: Livestream om at gå til afgangsprøven

Online oplæg for klassen den 19. maj om at gå til de mundtlige eksamener ved folkeskolens afgangsprøve.

Ved skoleårets start var det hver sjette elev i 9. klasse, der frygtede at dumpe årets afgangseksamen, viser tallene fra en undersøgelse af Danske Skoleelever og Egmont Fonden.
Mange elever er således spændte på afgangsprøverne, og den helt naturlige nervøsitet prøver vi at samle op på gennem et online oplæg.
Her gives eleverne gode tips og tricks om at gå til mundtlige eksamener. Hvordan tilrettelægger du din tid bedst? Hvad gør du, hvis du går i stå? Hvordan tøjler du din tvivl og er der hjælp at hente undervejs?

Eksamensnervøsitet og præsentationsteknikker
Svedige håndflader, halsen der snører sig sammen og ventetiden ude foran eksamenslokalet. Det kan føles som om tiden står stille, og at der er uendelig meget på spil.
Oplægget byder på praksisnære eksempler, tips og gode teknikker til mundtlig eksamen, så eleverne får kendskab til redskaber til at tackle eksamensnervøsiteten.

9.-10. klasse

Datoer og varighed
Udsendelsen foregår via en livestream torsdag den 19. maj 2022 kl. 10-10.45.
Længden er ca. 45 minutter – hvoraf ca. 15-20 minutter er afsat til eventuelle spørgsmål.

Krav til hardware og teknisk setup
Dette er et livestream, hvor du kan streame udsendelsen ude fra din skole/dit klasseværelse. Du vil senest 24 timer før udsendelsens begyndelse få tilsendt et link, som du skal følge.
Vi streamer via YouTube Live - klik på linket, og du er med! Bemærk, at du kan stille spørgsmål i chatten, men der kan i så fald være krav om, at du et logget ind via din YouTube-/Google-konto.
Det betyder, at du som minimum bør have en pc med adgang til en internetforbindelse. For at fremvise udsendelsen for din klasse skal der være en et smartboard eller projektor tilknyttet. Husk også at tjekke, om dit system har lyd.

Du kan tilmelde din klasse via denne tilmeldingsformular.

Hvis du har spørgsmål, kontakt koordinator Emilie 29 45 37 90 eller R551@kk.dk