Eksamens-tema: Livestream om at gå til afgangsprøven

Online oplæg for klassen den 19. maj om at gå til de mundtlige eksamener ved folkeskolens afgangsprøve.

Ved skoleårets start var det hver sjette elev i 9. klasse, der frygtede at dumpe årets afgangseksamen, viser tallene fra en undersøgelse af Danske Skoleelever og Egmont Fonden.
Mange elever er således spændte på afgangsprøverne, og den helt naturlige nervøsitet prøver vi at samle op på gennem et online oplæg.
Her gives eleverne gode tips og tricks om at gå til mundtlige eksamener. Hvordan tilrettelægger du din tid bedst? Hvad gør du, hvis du går i stå? Hvordan tøjler du din tvivl og er der hjælp at hente undervejs?

Eksamensnervøsitet og præsentationsteknikker
Svedige håndflader, halsen der snører sig sammen og ventetiden ude foran eksamenslokalet. Det kan føles som om tiden står stille, og at der er uendelig meget på spil.
Oplægget byder på praksisnære eksempler, tips og gode teknikker til mundtlig eksamen, så eleverne får kendskab til redskaber til at tackle eksamensnervøsiteten.

9.-10. klasse

Datoer og varighed
Udsendelsen blev livestreamet torsdag den 19. maj 2022 kl. 10-10.45.