Log ind

Deltag i stor udstilling med ung kunst

Ungdommens Vårsalong er Danmarks største kunstudstilling med udvalgte værker af unge. I år er temaet KUNSTIGT, og alle kan sende værker ind.

Ungdommens Vårsalong: Landsdækkende kunstudstilling for unge
Ungdommens Vårsalong er Danmarks største kunstudstilling for unge. Udstillingen arrangeres af Københavns Kommunes Ungdomsskole i samarbejde med ungdomsskolerne i Odense og Århus. Unge mellem 13 og 18 år fra alle dele af landet udarbejder deres kunst og udstiller sammen i fantastiske rammer på Københavns Rådhus.  

KUNSTIGT - er temaet for Ungdommens Vårsalong 2019
Alle værker som indleveres til vurdering og udvælgelse skal forholde sig til temaet. Det er helt frit, hvordan temaet bruges og tolkes. Vi glæder os til at opleve netop din tolkning og se din version. 

Krav til værker
Du kan indlevere et værk enten som enkeltperson, eller som en del af en gruppe. Kunstformen kan f.eks. være: tegning, et maleri, foto, kollage, skulptur, digitalt, beklædning, accessories, kostumer m.m. Det er vigtigt, at værket kan afleveres til bedømmelse, og at det kan stå frit på gulv, placeres i montre eller hænges op.

Vurdering af værker
Tre professionelle kunstnere har til opgave at udvælge de værker, som skal udstilles på Københavns Rådhus. Kunsterne bedømmer i hhv. København, Odense og Århus. Udvælgelsesprocessen er baseret på de enkelte værkers kunstneriske kvalitet, originale udtryk og tilgang til temaet. 

Udstilling på Københavns Rådhus 21. marts - 1. april 2019
De udvalgte værker bliver udstillet på Københavns Rådhus.
Udstillingen er gratis og åben for alle. 
Udstillingsperiode: 21. marts - 1. april 2019
Åbningstider: Mandag-fredag kl. 09-16 // Lørdag kl. 9.30-13.00 // Søndag lukket

Tilmeld dig her
Tilmeldingen er åben fra  1. november 2018 - 1. februar 2019 

Kontakt
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til ungdomskolen på tlf. 3336 4497 eller almen.ungdomsskolen@kk.dk. 
Klik her for at følge Ungdommens Vårsalong på facebook

Temaet i 2018 var "Som jeg ser det". Se kataloget her.