Besøg vores skoler

• Kom til info-aften på vores 10.klasser
Overvejer du at gå i 10. klasse til næste år? Så besøg vores skoler, og lær dem at kende

10. VEST
Lyrskovgade 4, 2. sal
1758 København V

►Besøgsdag
Du er velkommen til at besøge 10. Vest. Skriv til Annette Gaardhøj på anne702v@undervisning.kk.dk, så finder vi et tidspunkt, som passer dig og skolen.

Ø10
Bellmansgade 5D, 1. sal
2100 København Ø

►Besøgsdag
Du er velkommen til at besøge Ø10. Skriv til Christine B. Bækholm på 10.klasse.ungdomsskolen@kk.dk, så finder vi et tidspunkt, som passer dig og skolen.

AMAGER 10
Jemtelandsgade 3, 3
2300 København S

►Besøgsdag
Du er velkommen til at besøge Amager10. Skriv til Marc Northern på marc9827@undervisning.kk.dk, så finder vi et tidspunkt, som passer dig og skolen.

BYHØJSKOLEN  (For særlige målgrupper)
Kapelvej 44
2200 København N

►Besøgsdag
Du er velkommen til at besøge Byhøjskolen. Skriv til byhoejskolen.ungdomsskolen@kk.dk, så finder vi et tidspunkt, som passer dig og skolen.

DAGKURSUS  (For særlige målgrupper)
Kjeldsgårdsvej 1, 3. sal
2500 Valby

►Besøgsdag
Du er velkommen til at besøge Dagkursus. Skriv til Anne Mette Bøjer på anboej@kk.dk, så finder vi et tidspunkt som passer dig og skolen.