Amager 10

Et spændende og udfordrende skoleår

Amager 10 glæder sig til at give dig et spændende og anderledes år i nye og lækre lokaler få minutters gang fra metroen. Undervisningen tilrettelægges ud fra dine behov. Året igennem har vi fokus på din faglige, personlige og sociale udvikling, så du får det bedste afsæt for at fortsætte på gymnasiet eller en erhvervsuddannelse.

Hos os har du mange timer i dansk, engelsk og matematik. Efter optagelse på Amager 10 vælger du i samarbejde med din nye kontaktlærer en studielinje samt valgfag. Du kan læse mere om de enkelte studielinjer på fanerne herunder eller i 10. klasseskataloget.  På alle holdene er der studieture, samarbejde med ungdomsuddannelser og erhvervslivet, samt sociale arrangementer.

Informationsaften

Onsdag den 31. januar 2018 kl. 18-20