Amager 10

Et spændende og udfordrende skoleår

Ungdomsskolen Amager glæder os til at give dig et spændende og udfordrende skoleår, hvor du bliver styrket fagligt og personligt. Vi tilbyder høj faglighed, har store forventninger til dig og din studieparathed – og vi arbejder målrettet på, at du opnår dine mål både fagligt og personligt.

Vi tilbyder

I fagene tilbyder vi holddeling, så undervisningen kan blive fokuseret og målrettet mod de mange ungdomsuddannelser, både i forhold til de faglige krav og arbejdsmetoderne. Du og dine lærere beslutter i fællesskab, hvilket hold som er bedst for dig med udgangspunkt i dine behov og kompetencer. Alle linjerne tager udgangspunkt i dine evner og interesser, hvilket er det bedste afsæt for faglig forbedring. Underviserne i 10. klasse på Amager er kompetente og veluddannede, og de ønsker alle at gøre en forskel for dig og din uddannelse.

Kvarterhuset og Peder Lykke Skole

10. klasse har til huse i Kvarterhuset i Jemtelandsgade og på Peder Lykke Skole. I Kvarterhuset har vi vores egne lokaler og café og er en del af et dynamisk ungemiljø. Biblioteket og Ungdomsskolens fritidsundervisning har også til huse i Kvarterhuset. På Peder Lykke Skolen har vi velindrettede lokaler til undervisning og fælles aktiviteter, og vi benytter derudover skolens andre gode faciliteter.

Fire forskellige linjer

Vi udbyder fire forskellige linjer, hvor du kommer til at arbejde med fagene på en anderledes måde. Alle linjer starter skoleåret med et veltilrettelagt introforløb, så alle kan lære hinanden at kende, falde godt til og dermed være parat til læring.

Skoleåret hos os er; motivation til at ville, tryghed til at turde og koncentration til at kunne.

Vi tilbyder følgende linjer på Amager:

• Handel og innovation

• Kreativiteten

• Mulighedernes 10. klasse

• Gymnasieforberedende 10. klasse

Læs mere på www.amager10.dk

For mere information vedrørende denne side.