Heltidsundervisning

Kombineret Ungdomsuddannelse

Kombineret Ungdomsuddannelse gør dig klar til job på to år. På uddannelsen får du et forløb af skolegang og erhvervstræning.
Byhøjskolen

Hvis du har brug for at styrke dig fagligt, kreativt, personligt og socialt og brug for at gå i skole på en anderledes måde.

Dagkursus

Information om Dagkursus

10. Puls

10. Puls er et 10.-klasse-tilbud, hvor fysisk aktivitet, social og personlig udvikling og prøveforberedende undervisning er i højsædet.

Ungdomsskolens 8+9. klasse

Information om Ungdomsskolens 8-9. klasse

Ungeskolen i Valby

Ungeskolen i Valby - et skoletilbud i Valby for elever fra 7.-9. klasse, der har brug for at genvinde lysten til at gå i skole.

Nye Veje

Hvis du ikke ved, hvad du vil, men gerne vil finde ud af det!

Ungdomsskolen i Hindegade

Information om Ungdomsskolen i Hindegade

Kvalitetsrapport for 10. klasse og ungdomsskolens heltidsundervisning

I kvalitetsrapporten kan du få indblik i kvaliteten af ungdomsskolens heltidsundervisning samt i de københavnske 10. klasser.

Heltidstilbud i ungdomsskolen - En håndbog

Vil du vide mere om hvilke heltidstilbud ungdomsskolen tilbyder? Så læs mere i denne håndbog.