Ø10

Hvis du vil videre i livet

Vi tilbyder en målrettet afklaring og faglig udvikling i vores attraktive 10. klasses center på Østerbro med udsigt til Kildevældsparken.

Vi kan bl.a. tilbyde dig:

• godt studiemiljø og nye kammerater
• kunststofbane, stor idrætshal, gode kunstlokaler
• åbnet computermiljø og et hyggeligt fællesrum.

Underviserne har høje ambitioner og er veluddannede. De brænder for unge mennesker og deres udvikling.

Holddelt

Ved skoleårets start bliver du testet i dansk, engelsk og matematik, og du sammensætter i samarbejde med dine lærere selv dit skema ud fra dine faglige behov.

Dansk, engelsk og matematik er holdopdelt, så de passer til dit niveau. Det vil sige, at vi er målrettet dig, som skal videre i en gymnasial ungdomsuddannelse og ligeledes dig, som skal videre på en erhvervsuddannelse.

Bred vifte af valgfag

Vi har også en bred vifte af valgfag, som du kan sætte på dit skema. Tysk/fransk, fysik, psykologi, madkundskab, samfundsfag, it og kommunikation.

Hvis du har behov for ekstra timer i dansk, engelsk eller matematik, er der også mulighed for det.

Sociale arrangementer

Vi afholder hvert år vores traditionsrige gallafest og har andre sociale arrangementer i løbet af skoleåret, som du kan være med til at planlægge. Der er en obligatorisk studietur i efteråret med elevbetaling.

Vi tilbyder følgende linjer:

• Fodbold
  • Kulturfag